Vi hjälper dig: 0413-32002
(vardagar 09-16, lunch 12-13)

Inga produkter i varukorgen

Över 15000 nöjda kunder 2-3 dagars leveranstid Order före kl 12 skickas samma dag

Nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress för att ta del av stylingerbjudanden, inbjudningar till träffar m.m!

Recensioner

"Ville bara säga att ni är fan bäst. Min så kallade sponsor för tillfället har aldrig haft bättre priser än er"

/ Richard

"Bästa servicen jag har varit med om. "

/ Gert

"Tack för snabb leverans. nöjd som fan."

/ Björn

"Som första gångs beställare från er måste jag bara säga att det va kanon snabb och as bra service. Kan starkt rekommendera andra att handla."

/ Ola

"Förstklassig support och leveranstid. "

/ Pär

Köpvillkor

Beställning

Alla beställningar från  Mr Tuning är bindande. Normalt får du en bekräftelse inom några minuter till den e-postadress som du uppgett vid ordertillfället. Om din bekräftelse uteblir, om du ångrar din beställning eller vill göra någon ändring kontakta oss snarast till info@mrtuning.se.

Fraktkostnader

Outlöst brev debiteras med SEK 250, en kostnad som faktureras i efterskott och outlösta paket debiteras utefter fraktkostnaden till och från kunden samt 10% utav varornas kostnad.

Vid utebliven betalning går fakturan oavkortat vidare till Inkasso.

Garanti

Vid garanti, felleverans- och andra serviceärenden står kunden för frakten till Mr Tuning. Och vi står för frakten från oss till kunden. Observera att för att garantin ska vara giltig måste produkterna ha hanterats enligt standard och inte ha utsatts för större påfrestningar än vad som är att betrakta som normalt. Observera att för att garantin ska vara giltig måste kunden kunden förvissa sig om att produkten är korrekt innan montering. Det finns ingen garanti om produkten missköts. Då produkterna är avsedda för modifiering/ombyggnad /trimning gäller endast garanti för själva delen, ej delar och arbete runtomkring. Inga garanti åtagenden tas emot 12 månader efter köp. Mr Tuning ansvarar inte för eventuella motorhaverier vid användning av våra produkter eller tjänster. Vi friskriver oss alla former av skador som kan uppkomma på fordon, eller annat i samband med montage eller användande, samt negativ inverkan på fordonets säkerhet, utebliven vinst, rese/transportkostnader köregenskaper eller fordonets garantiomfattning. Garantin gäller endast ursprunglig köpare. Och kvitto eller kopia på kvitto måste finnas.

Vid felaktig reklamation debiteras kunden en avgift för felsökning.

Tänk också på att om du förändrar din produkt på något sätt så gäller inte garantin om felet beror på din hantering.

Användningsområden

Generellt är alla våra produkter är avsedda för tävlingsbruk och bör inte framföras på allmän väg. Gällande användning på allmän väg så åligger det kunden att kontrollera om fordonet efter montering av produkterna kan godkännas av Svensk Bilprovning. Installationstillbehör ingår i köp av de flesta produkterna, men inte alla.

Transportskador

Mr Tuning följer DHLs regler för skadade gods. Eftersom DHL garanti inte gäller sju dagar efter leverans är det mycket viktigt att du iakttar följande: Om paketet är skadat när du hämtar det, gör omgående en skadeanmälan till din lokala DHL servicepoint. Skulle du upptäcka skadan först när du kommit hem; ta med hela försändelsen tillbaka till Servicepointen så snart som möjligt (men absolut senast sju dagar efter utlöst försändelse) och gör en skadeanmälan. Anmäl även skadan till Mr Tuning.

Observera att Mr Tuning inte har möjlighet att ersätta dig för skador om du inte följer DHLs regler för skadade gods.

Returrätt

Det är viktigt att du kontaktar oss innan du skickar varan i retur.

Kom ihåg att bifoga fakturan som kom med orginalförsändelsen och att det är du som kund som betalar frakten vid retur! Glöm heller inte att bifoga information om vad det är ni vill byta till, eller vilka bankuppgifter ni har vid återbetalning.

Skulle en vara returneras som är äldre än 14 dagar gör vi ett avdrag på 25% på försäljningsbeloppet, men endast om ni har kontaktat oss innan, annars godtas inga returer som är äldre än 14 dagar.

Vid retur är det kunden som står för frakten tur & retur.

OBS Skicka ej returer med Bussgods då vi har 3,5 mil till närmaste ombud.

Vi köper inte tillbaka varor som är äldre än 30 dagar.

Observera att returrätt gäller inte om varan är använd, inkopplad eller om Mr Tuning inte har gett sitt godkännande för returen.

Gällande motordelar godkänns inga returer om förpackningen är bruten.

Vid förskottsbetalda ordrar gäller inte returrätten på specialbeställningar det vill säga ej lagerförda produkter.

Återsändande av vara vilken returneras med hänvisning till Distansavtalslagen sker på kunds bekostnad då Distansavtalslagen ej ger kund rätt att begära återbetalning av kostnader för transport eller annan utförd tjänst.

Special beställningar har ingen returrätt, det vill säga ej lagervaror.

Om ni valt faktura som betalningssätt rekommenderar vi er att betala fakturan för att slippa eventuella påmminelseavgifter.

Bytesrätt

På Mr Tuning administrerar vi inga byten men du har full returrätt i 14 dagar. För att byta ut din vara mot en annan returnerar du enligt våra returvillkor och beställer sedan den varan du vill ha istället.

Priser

Priserna i butiken anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är inklusive 25% moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. Vi frånsäger oss allt ansvar för eventuella skrivfel.

För Norska kunder har vi NOK som valuta, och dessa priser utgår ingen moms. Eventuella tullavgifter och norsk moms, betalas utav kund när godset passarar tullen.

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, eller andra händelser utanför vår kontroll som inte kunnat förutses, som gör att Mr tuning ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse skall ligga till grund till att Mr Tuning befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal

Reservation

Mr tuning reserverar sig för eventuella skriv och syftningsfel, och förbehåller oss rätten till ändring av all information på websidan utan förvarning.